Muziekpodium

Het muziekpodium van de muziekwinkel in het stadshart van Lelystad biedt een podium voor een huiskamer concertje, een informele jamsessie of een workshop. Voor velen de mogelijkheid om – dankzij de laagdrempeligheid – met andere muziekliefhebbers muziek te maken en muzikale contacten op te doen.

Op het podium in de publieke ruimte van de muziekwinkel Lelystad kunt u spelen met nieuwe technologie, opname producten, effectpedalen en diverse beschikbare muziekinstrumenten. Op dit moment is het muziekpodium alleen op afspraak beschikbaar om samen muziek te maken en te improviseren.

Podium voor muzikale evenementen  podium in Lelystad

Lelystad kent vele culturele initiatieven en muzikale evenementen. Met het muziekpodium van de muziekwinkel Lelystad ontstaat er een nieuwe laagdrempelige plek voor muzikale ontmoetingen en samenwerkingen.

Het doel van de in het Stadshart gevestigde muziekhandel is om op een alternatieve wijze ruimte te bieden aan jongeren en liefhebbers om ongedwongen muziek te maken en eventueel ook op te nemen.

Misschien ontstaat er een groepje dat tijdens één van de muzikale evenementen in Lelystad in de toekomst op het podium te zien is!