Vioollessen in Lelystad

Vioolles in Lelystad

Viool leren spelen tijdens privé vioollessen op een bij jou passende studieviool (huur of koop)?

Dat het leren spelen op een viool meer is dan alleen het volgen van vioolles kan je docent als geen ander uitleggen. Naast privé vioolles wordt je muziekinstrument ook op jou afgestemd! Hoe goed de begeleiding tijdens en rondom je vioollessen ook is, je zal zelf veel willen oefenen en vooral moeten doorzetten.
Niet alleen helpt je vioolleraar je bij het vinden van een passend instrument (d.w.z. viool, strijkstok, schoudersteun en vioolkist), maar ook de lesmethode en de te gebruiken bladmuziek wordt zo gekozen dat deze het beste bij jou past.
Je hebt immers privéles op de viool en dat betekent dat alle aandacht tijdens de individuele lessen volledig op jou en je vioolspel gericht is. Vanaf de allereerste proefles of oefenles combineert je vioolleraar het plezier van muziek maken met techniek en het leren lezen van het notenschrift.
Voordelen van vioollessen via de muziekschool van Muziekwinkel Lelystad!
De muziekschool van de muziekwinkel in Lelystad faciliteert muzieklessen in haar muzieklokaal en brengt je in contact met vakdocenten die zelfstandig de diverse lessen op een specifiek instrument verzorgen. De vioollessen bespreken jullie dan ook direct met de betreffende vakdocent.
Maatwerk bij het kopen van je studieviool
Individuele vioolles bij een vakdocent
Vioolreparaties (klein of groot) kunnen snel worden uitgevoerd
Snel beschikken over je lesboeken, studiemateriaal om zo ongestoord mogelijk viool te leren spelen
Informatie over de vioollessen in Lelystad
Een studieviool is beschikbaar, te huur of te koop. Nu vioolles nemen betekent het eerste jaar de vioolhuur gratis. Bij aankoop van een studieviool krijg je 2 maanden gratis vioolles.
Lessen worden gegeven aan beginners en gevorderden. Voor het volgen van vioollessen in Lelystad is het belangrijk dat je over een passende viool beschikt. Lees hier voor meer informatie over de vioollessen en je docent Gert Heijnis .
Heb je zin in het volgen van privé vioolles in Lelystad?
Heb je altijd al viool willen leren spelen en het je zin om eens een proefles te volgen om te kijken of het instrument ook echt bij jou past? Misschien zit je met vragen over de aanschaf van een studieviool en ben je meer gevorderd.