Muziekwinkel Lelystad

Lelystad heeft weer een muziekwinkel waar zowel beginnende- als de gevorderde muzikant terecht kan. Waarom je instrument niet gewoon in Lelystad kopen? De winkel is  verder uitgerust met  2 leslokalen  en een samenspeelruimte.Gevoerd assortiment is ondermeer Fender, Korg, Vancore, Vic firth, Vandoren en DR, Curt Mangan, Earny Ball, Hohner. Goede ervaring hebben wij met Salvador Cortez en Morgan. We bouwen voort naar een sluitend assortiment. Indien wij het door u gewenste muziekinstrument niet in onze showroom of webshop voorradig hebben, kunnen wij deze wellicht bestellen zodat u niet ver hoeft te reizen om uw snaarinstrument, toetsinstrument of blaasinstrument te kopen. Maak kennis.

In onze showroom hebben wij volgende muziekinstrumenten te koop:

  • snaarinstrumenten, Fender/ Squier, Morgan, Salvador Cortez
  • toetsinstrumenten, Korg, Medeli
  • blaasinstrumenten, Nuva, Aura, Hohner, Kop
  • slagwerk/percussie
  • zanginstrumenten, Samson, Audio Technics,
  • Accessoires, poetsmiddelen, schroefjes, stemapparaten, instrument- en microfoonsnoeren, percussie, rietjes, pianobankjes, standaards, etc.
Lelystad, een jonge stad met veel muzikaliteit. Deze muziekwinkel faciliteert  muziekles en samenspel en heeft een studio. effecten en opnames bladmuziek aanbiedingen Het concept van de muziekwinkel in Lelystad biedt de muzikant vele voordelen. Zo kan er tijdens het ‘jammen’ op het muziekpodium een snaar knappen. Wie weet mis je opeens een accessoire om dat specifieke muziekstuk zo precies mogelijk na te kunnen spelen, of je wilt de nieuwste popsong vanaf bladmuziek spelen. Heb je veel geoefend, dan kan je zelfs het resultaat opnemen. Koop uw muziekinstrumenten in onze showroom of webwinkel Lelystad heeft weer een muziekwinkel waar zowel beginnende- als de gevorderde muzikant terecht kan. Van muzieklessen en coaching bij de muziekschool tot aan het kopen (en soms huren) van een muziekinstrument of bijvoorbeeld snaren, poetsmiddelen, schroefjes, stemapparaten, instrument- en microfoonsnoeren, percussie, rietjes, pianobankjes, etc.